2013. június 4., kedd

Sarazás, pocsolyázás... ti megengeditek?

Szerintem nincs boldogabb gyerek annál, mint aki szabadon ugrálhat a pocsolyába, akinek az arcába toccsanhat egy kis fekete víz... amikor egy másféléves belemarkolhat a pocsolya közepébe és boldogan folyathatja ki az ujjai között a gusztustalan trutyit. Vagy ha a homokozóban szabadon rendelkezhet egy vödör vízzel...

Aki mostanra kiakadt, ne is olvasson tovább, neki mindössze ezt a jópofa gumicsizma tárolót mutatom.










Védőfelszerelés mindenképpen szükséges:
Szóval a megfelelő gumicsizma és esőruha beszerzése az alapja mindennek. A gumicsizmából a legjobb, aminek van egy rávarrt vízzáró anyag behúzóval a száránál, mert így nem folyik bele a víz. Az esőruhából érdemes egy-két mérettel nagyobbat venni, mert így sokkal tovább kihasználható, csak az ujjakat kell felhajtani.
Itt szeretnék említést tenni a gyerekesernyőről, ami szerintem katasztrófa! A gyerek hadonászik vele, másokat csapkod, lekaszál (még az is, aki alapból nyugodt természetű), egy dologra nem képes mindössze: védeni az esőtől.

Mutatok pár képet a saját és baráti csemetékről, hátha más is kedvet kap kiereszteni a gyerekét, még ha hideg is van és a bejárattól azonnal a fürdőkádba, mosógépbe vezet is az út :)













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT, ÍRJ NEKÜNK!