2013. szeptember 5., csütörtök

Terhes pocakszimulátor apukáknak


Vajon egy apa át tudja élni a terhességet? És vajon át is kell élnie? Ha igen, akkor hogyan? A terhesség fizikai tünetei kellenek ahhoz, hogy kapjon egy szeletet ebből a csodálatos, de egyúttal fájdalmakkal és kellemetlenségekkel teli időszakból? 


A terhes pocakszimulátor lényege, hogy anyukán van egy kütyü és apukán a szimulátor. Ha a baba moccan, akkor azt apa is érzi. Megható.

Bár, ha nem a bordái közé építenek be egy babalábat, ha nem rendezik át a belső szerveit úgy, hogy a tüdeje és a gyomra a torkától 10 centire nyomorogjon... akkor el sem tudom képzelni, hogy ez valósághű lenne. 



Nagyon remélem, hogy ezt a remek felfedezést nem követik majd olyanok, mint felvizesedett láb szimulátor, reflux szimulátor, esetleg a gyerek születését követően - mert apa azért dolgozik, de kapjon ő is a jóból - szagszimulátor, ami minden bekakilásnál érezhető a munkahelyen is, vagy a szoptatásszimulátor élethű tejbelövellés érzéssel. 

Szóval kedves apukák, kényeztessétek kismama párotokat, főzzetek, mossatok, mosogassatok, cipekedjetek helyettük, viseljétek a hangulatingadozásokat, a hányást, a kívánósságot, a felfokozott vagy éppen szunnyadó szexualitást, énekeljetek a pocakban a kisbabának... a terhesség - és egyben a szülés - fizikai megélését pedig bízzátok az anyukára.

Ha pedig a mocorgásra kíváncsi valaki, akkor tegye rá a kezét a kismama pocakjára és várjon türelemmel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT, ÍRJ NEKÜNK!