2013. május 7., kedd

Programajánló: kirándulás Somogyvámos, Krisna völgybe - zöld háztartás, bio kiskert és minden, amire választ szeretnél kapni egy önellátó faluban


2013. május 21-én kirándulás a somogyvámosi Krisna völgybe. 
A programra a buszon lévő szabad férőhelyek erejéig lehet jelentkezni.








A program:
Indulás reggel 6.00-kor Gödöllő, Egyetem, a szökőkút elől. (1 csatlakozási pont Budapesten, a pontos helyszín az érintettekkel egyeztetésre kerül.)
Érkezés Somogyvámosra kb 9 óra. 
Délelőtt körbevezetés a látogatók előtt megnyitott területen: tehenészet-ökrészet, iskola, üvegházak, tároló-pincerendszer, templom. 
Ebéd a Govinda étteremben. Vásárlási lehetőség az indiai boltban.
Délután kisebb csoportokban szakmai foglalkozások, a bio-kiskert és a zöld háztartás témák köré felfűzve. 
A tervezett program kb 6 óra időtartamú, hazaindulás 16 óra körül, Gödöllőre érkezés 19 óra körül. 

A program költségei:
A program teljes költsége 6000 Ft, amely tartalmazza az úti költséget, az éttermi ebédet, és a szakmai, vezetett programok díját.

A busz költség: 3000 Ft/fő, amelyet a jelentkezéssel együtt kérünk a 10700392-21616301-51100005 (CIB) számlaszámra átutalni. A megjegyzés sorba kérem beírni: "SV" és név. 
A Krisna-völgyi program árát (3000 Ft) a buszon szedjük be.

A programon gyermek részt vehet, azzal a kitétellel, hogy gyermek részére kedvezményes árat nem tudunk biztosítani, illetve koránál fogva bírja a 3 órás autóbuszos utazást (1 rövid megállással.)

Jelentkezéseket annak sorrendjében, a szabad busz férőhelyek erejéig tudunk fogadni. Kérünk minden jelentkezőt, írjon e-mailt a brigigal@gmail.com-ra, egy napon belül választ kap.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT, ÍRJ NEKÜNK!