2012. november 15., csütörtök

A minden igényt kielégítő pelenka: öko, dizájner, mosható és eldobható. Egyben!

Környezetbarát pelenka, ami öltöztet? Cél a fenntartható jövő egy kényelmes, divatos jelenben. Formatervezőként és anyukaként mindkét dolgot fontosnak találjuk. Itthon gyártott pelenkákat a fenekekre!

Flóráék a BLIND investment pályázatán indulnak, olvassátok el, hogy mit szeretnének megalkotni... és hogy TI hogyan segíthetnétek nekik ebben

Hajrá anyukák, fogjunk össze!




Eddig dizájnerként dolgoztunk, most sem tudunk megülni a fenekünkön. És a gyerekeink sem. Koncentráljunk hát a fenekekre. Természetesen a gyerekekére! Legyen a pelenkájuk környezetbarát, trendi, 21. századi, természetes, hazai, és megfizethető… Cél a fenntartható jövő egy kényelmes, divatos jelenben. 

Óvjuk a környezetet és kisbabáink bőrét, népszerűsítsük a mosható pelenkát! 
De kinek van erre helye, ideje, energiája? 

Most egy olyan termékcsalád létrehozása a cél, amely igény szerint használható mosható, és lebomló eldobható ökobetéttel. Mi gondolunk az elfoglalt, vagy a kis lakásban élő anyukákra is! Miért hozzuk külföldről a trendi mosható pelenkákat? A szállítás is nagy környezetterhelés. Gyártsunk hazait! Az olcsó is lehet divatos, csak pár jó ötlet kell hozzá. 

A szellemi tőkét mi biztosítjuk, csomagolandó fenekekből pedig folyamatos utánpótlás van, csak egy kis kezdőtőkét kérünk a gyedből spórolt pénzünk mellé. 
Kezdetnek elég lesz néhány (sok) lájk is :) 
Köszönik a tervezők!

Ezen a linken tudtok naponta egyszer szavazni (azaz akár minden nap!). 
Ha elkötelezett környezetvédő, mosható pelenkázó vagy, kérlek tedd is ezt meg:)
Segítsük a tervezőket, hogy megvalósíthassák újító ötleteiket... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT, ÍRJ NEKÜNK!