2012. november 7., szerda

Megnyitott a Biomama butikja:)

Elég rég óta készültünk erre a nagy napra, amikor végre kiírhattuk: MEGNYITOTTUNK

Tudom, ez most reklámnak tűnik, valljuk be, "kicsit" az is.... de egyszerűen nem bírok magammal, büszke anyaként dicsekszem vele... és miért is ne tenném? Szerintem nagyon szép lett a bolt, öröm benne nézelődni. Hálás köszönet mindenkinek a sok munkáért!










Szóval nagy terveink vannak, nagyon jó kis butikot szeretnénk kialakítani mosható és eldobható pelenkákkal, gyerek- és kismamaruhákkal, hordozókkal, baba- és kismamaékszerekkel, felnőtt- és gyerekkönyvekkel,  dizájn termékekkel, játékokkal, lakberendezési tárgyakkal, bútorokkal, tisztítószerekkel... Mindent csak és kizárólag meggyőződésünk és ízlésünk szerint! 


Nagyon szeretnénk a különleges, külföldi, nehezen beszerezhető márkák mellett a magyar anyukákat is segíteni minőségi, szép, saját készítésű termékeik forgalmazásával. Reméljük, hogy más is legalább annyira megszereti, amennyire mi.

Az első héten olyan sikertermékeket akciózunk, mint a Pop-in (pelenka, szettben is, leszoktató pelenka, előke, autós ülésvédő), a Manduca csatos hordozó (Blackline, Paradise, GreyPattern, Newstyle, SilverLily, övtáska, pántvédő), a MaM hordozós takarók, kabátok, a Close és Caboo babahordozó, a Disana (biogyapjú pelenkakülső, melltartóbetét, vízhatlan ágybetét), és a nagy kedvencünk Sophie, a zsiráf (ő külön bejegyzést kap majd, mert igazi játékcsemege).


AJÁNDÉK!!! Az első húsz megrendelőnek egy színes, vidám minimasszírozót is teszünk a csomagjába:)






Karácsonyig biztosan több akcióval is előrukkolunk majd, de egy biztos, minden terméket csak egy hétig tartunk kedvezményes áron. 


Úgyhogy mindenkit csak arra bátorítok, nézzetek be a Butikba, ismerkedjetek meg a termékeinkkel, a csodaszép Petit Pea pelenkákkal (csípőfazon, lehidaltam:), a gyakorló anyukák által minden pelenka legjobbikának véleményezett Sweet Lilivel vagy a pihepuha Little Lambbal, de ne hagyjátok ki a fantasztikusan finom Vatanai kendőket sem. Kellemes nézelődést! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT, ÍRJ NEKÜNK!